11 Haziran 2012 Pazartesi

Friv Oyunları

Sünger bob altın avı oyunu son zamanlarda oldukça fazla oynanan hem kız hem erkek çocukları tarafından oynanan oyunlardandır. Friv seçenekleri arasında yer alan bu oyunda temel konu sünger bop altınları yakalamaya uğraşmakta ve çalışmaktadır. Asıl görevi madenciliktir. Frivoyunları arasında yer almaktadır.oyunu oynadıktan sonra kesinlikle vazgeçemeyeceğiniz çok güzel oyunlar dan biridir. Erkek çocukları da kız çocukları da çok rahatlıkla ve keyif alarak oynayabilirler. Oyunun temel amacı altınları kazanmaktır.
 Altın avcılığının ve altın yakalamanın ne kadar eğlenceli olduğunu bu oyunda görebileceksiniz. Sünger bop oyunu uzun yıllardır oynanan ve çocuklar tarafından en çok oynanan oyunlardandır. Oyun seçenekleri arasında sünger bop sarı rengi ile birlikte çok da sevimli gözükmektedir. Oyun çocuklar için bir eğlence unsuru zamanlarını iyi geçirmelerini sağlayan bir eğlence aracıdır. Ancak çocuklar oyunlardan birçok şey öğrenirler. Oyunlarla eğitilir ve yenilenirler.
 Her yaştan çocuğun oynayacağı oyunlar mevcuttur. Oyun her yaşa göre hitap eder.Yaş farklılıklarına göre çocuklar oyun seçimlerini yaparlar. İnternet üzerinden de oynayabildikleri oyunları aynı zamanda ücretsiz olarak da indirebilir ücretsiz olarak da oynayabilirler. Friv oyunu arasında yer alan sünger bop altın avı altın avcılığında bir numara olan bu oyunda altınları yakalayabilmek adına savaşmaktadır. Sünger bop  diğer oyunlardan farklı bir oyundur. Dolayısı ile sünger bop altın avı çocuklar için maceracı bir yapıya sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder